top of page
Det forestiller billedet af mig. En mand på ca. 45 år.

Erik
Tams

Reg. Psykoterapeut og Kropsterapeut

Jeg er uddannet psykoterapeut og Kropsterapeut og gør brug af både samtale og det kropslige arbejde på briks i mine sessioner. 

 

Min tilgang er helhedsorienteret og inkluderer brug af forskellige terapeutiske tilgange afhængigt af din problemstilling. Du vil derfor også opleve at en terapeutisk session hos mig kan være meget forskellig fra gang til gang. Den røde tråd vil dog altid være tilstede og tage udgangspunkt i de udfordringer, du kæmper med samt en udfoldelse af dit potentiale. 

Noget af det som er særligt ved terapi hos hos mig er min evne til at se dig og møde dig bagved dine mønstre. At møde og blive set i din kerne og essens giver dig mulighed for langsomt at opdage og erkende dit eget lys, værd og potentiale – og derigennem også bryde en eventuel fejlopfattelse af dig selv som forkert, mindreværd eller lignende.

Services

Det kan jeg hjælpe dig med

Kompleks PTSD, Angst & OCD samt hjælp til recovery efter relationer præget af narcissisme, misbrug eller anden dysfunktionalitet

Jeg har tidligere været ansat som psykoterapeut i TUBA* og har et særligt godt kendskab til narcissisme, traumer, angst og familiedynamikker relateret til alkoholisme og dysfunktionalitet i opvækstfamiilien – samt de senfølger, som kan følge med i den forbindelse. 

Mit kendskab til disse områder kommer både fra egne erfaringer og fra at have arbejdet intenst med disse temaer kropsligt og samtaleterapeutisk igennem mange år. Derudover har jeg lyttet til og arbejdet personligt med hundredevis af mennesker i lignende situationer og støttet dem på deres personlige "rejser" i retning af indre ro, balance, kontakt og meningsfuldhed.

*TUBA er specialiseret i at hjælpe mennesker, der er vokset op med alkoholisme eller stofmisbrug.

Kom i gang nu - book tid

Det kan være svært at komme i gang, hvis du er i, eller har været i, relation med en person med narcissisme. Du har derfor her mulighed for at booke en uforpligtende gratis forsamtale på op til en halv time over telefonen, hvis du ønsker at vide mere.

bottom of page