Kvinde, 40 år, HR Manager

Jeg har fået rigtig meget ud af mit coaching forløb hos Erik. Resultatet er at jeg føler mig mere tryg og harmonisk og oplever derfor en betydeligt større livskvalitet i min hverdag. Min problematiske relation til min far, som har tynget mig i mange år, er på en nærmest vidunderlig måde blevet meget mere konstruktiv. Jeg er helt holdt op med at tænke på at bryde kontakten med ham, noget som tidligere lå meget tæt på. Når han en gang imellem stadig får et af sine raseriudbrud, så har jeg fået nogle værktøjer og måder at tænke og reagere på, som betyder, at jeg nu kan rumme det og slet ikke behøver tage det så personligt mere. Tværtimod kan jeg nu se at meget af problematikken ligger hos ham selv, og jeg kan derfor føle empati med ham i stedet. Derudover kan jeg glædes over de positive øjeblikke og ved at se den værdi, som mine børn har sammen med deres bedstefar. Tusind tak for hjælpen Erik!

Kvinde 55 år

Jeg mødte Erik første gang på et Coaching kursus, hvor vi begge var deltagere. En af de første dage på kurset oplevede jeg, at et gammelt traume kom op til overfladen. Det påvirkede mig ret voldsomt. Her ville de fleste tro at, kursusudbyderne ville have hjulpet mig, men ikke i mit tilfælde. Hjælpen kom fra et unikt, uselvisk menneske, som intet ville have til gengæld for sin hjælp. Min hjælper/uofficielle coach her var Erik Tams.

Erik kan på sin formidable måde illustrere, hvad der sker i os mennesker når tanker, følelser, kropslige fornemmelser og handlinger, er på spil og i kombination med hans empati, viden og rolige indsigtsfulde væsen kunne jeg ikke andet end at føle mig tryg. Takket være Erik gennemførte jeg kurset.

Kvinde 50 år,

Jeg går hos Erik i forbindelse med et traume, som har medført angst og en voldsom fobi. Med Eriks vedholdende coaching, oplever jeg større selvindsigt og mere livsglæde. Erik giver mig kontinuerligt redskaber og viden, så jeg mellem vores møder selv kan tage ansvar for mit fortsatte arbejde med min angst. Gentagne gange får han mig til at se min angst i øjnene, hvor jeg ikke troede at mit mod rakte. Efter at have mødt Erik, har jeg fået troen på at der er et liv uden angst og fobi.

Erik er en meget energisk person, men på en meget rolig måde, og jeg føler at hans enestående energier påvirker mig positivt.

Erik Tams gives hermed min varmeste og bedste anbefaling.

Mand 45 år, Projektleder

Allerede under min første coaching hos Erik gik det op for mig, at jeg helt havde glemt, hvad der var det vigtigste for mig i mit arbejdsliv. Jeg ved nu, hvad det er, og den indsigt har jeg fået ankret i kroppen, så jeg husker det - også når det går stærkt og tankerne flyver af sted med mig

3 kommentar(er)

Tryk her for at skrive om din oplevelse hos mig

2019.12.17 Skrevet af Anne
Da jeg opsøgte Erik, havde jeg store udfordringer med at lukke nære relationer ind i mit liv grundet min opvækst med en narcissistisk far.

Gennem arbejdet med Erik, har jeg fået bearbejdet sorgen og vreden, og jeg har lært at stå ved min egen historie. Mine nære relationer fortæller mig, at de pludseligt kan mærke mig, og det gør mig både glad og ked af det. Glad over at de kan mærke mig nu, og ked af det over, at jeg ikke har taget hul på de her problemer før.

Jeg er meget glad for der, hvor jeg er nu, og jeg giver Erik de varmeste anbefalinger
2017.06.14 Skrevet af Kvinde, 51 år
Jeg søgte Erik's hjælp for at få løsnet op for den sorg jeg bærer rundt på.
Erik guider mig i at få en forståelse for mit mønster, som opvæksten i en dysfunktionel familie har givet mig.
Sammen med Erik får jeg forståelse for mine valg/handlinger i livet. Vi arbejder med de traumer fra min barndom som har ligget som usynlige forhindringer, således kan jeg fremadrettet kan træffe nogle sunde valg på baggrund af hvem jeg reelt er og de behov som hidtil har været begravet.

Erik har en indsigt og forståelse for min situation, som jeg ikke har oplevet hos andre terapeuter. Jeg har stor respekt for Erik's arbejde og giver ham mine bedste anbefalinger.
2016.09.12 Skrevet af Line Smaakjær
I det øjeblik jeg lagde mig på briksen for at få en kropsterapeutisk behandling hos Erik følte jeg mig meget tryg. Erik er meget rolig, behagelig og nærværende og har en fantastisk indføling.

Han mærkede straks at jeg er sensitiv og var derfor meget blid i sin behandling. Og jeg fik en følelse af at han hele tiden respekterede mig og min krops signaler om hvad den var og ikke var klar til at slippe.

Efter den første behandling mærkede jeg en dejlig indre ro og sov bedre end jeg har gjort meget længe.

Jeg kommer igen!