Søskende pårørende psykisk såbare

19-06-2018

Pårørende til psykisk sårbare - Samtalegruppe

Tilbud om samtalegruppe for dig der har en bror eller søster med psykisk sygdom.

Børn som vokser op med en forælder eller en bror eller søster, som har en psykisk sygdom er ofte udsat for udfordrende påvirkninger igennem deres opvækst.

Samtidigt er der meget lidt fokus og hjælp til lige præcis denne gruppe, og de problemstillinger, som følger af en sådan opvækst.

Min tanke er, at starte ud med at lade gruppen køre 4 gange, og at vi mødes en gang hver 2. uge.

Den første gang vi mødes, vil jeg præsentere et forslag til temaer, som vi kan tage udgangspunkt i til hvert møde. Det kan f.eks. være temaer som skyld/skam, grænsesætning, overansvar og den "raskes" rolle i familien.

Før vi starter op, vil der være infomøde, hvor du helt uforpligtende kan møde op og høre lidt mere om tankerne bag samtalegruppen og stille spørgsmål.

Infomøderne vil blive afholdt den 20/1-2019 og den 28/1-2019 kl. 18.30 - 19.30. Meld gerne til mig på mail, telefon eller på Facebook, hvis du ønsker at deltage.

Opstart for selve gruppen vil være i starten af marts 2019.

Adressen for både infomøder og samtalegrupperne er: Struensesgade 13A, 2200 København N.

Der vil være plads til maks 8 i gruppen for at gruppen kan blive et trygt rum, hvor alle får mulighed for at dele.

Kender du nogle, som måske kunne være interesseret i en gruppe som denne, så del meget gerne opslaget. Hvis du selv kunne være interesseret, men har behov for mere information, så ring meget til mig på 61616473.

Jeg ser frem til at møde dig.