top of page

Hvornår er angst og OCD et problem?

Først og fremmest er det vigtigt for mig at sige, at hvis du oplever din angst eller OCD som et problem, er du altid velkommen. Er du i tvivl om, hvorvidt det giver mening at søge hjælp så kan nedenstående måske give dig nogle fingerpeg i forhold til, om du skal søge hjælp.


Oplever du hyppige og intense symptomer? Hvis du oplever gentagne og intense bekymringer, frygt eller ritualer, kan dette være et tegn på, at din angst eller OCD er ved at udvikle sig til et problem. Ofte er det intensiteten og hyppigheden af dine symptomer, der indikerer behovet for nærmere undersøgelse og støtte.


Påvirker det din evne til at fungere? Når dine symptomer begynder at påvirke din evne til at udføre daglige aktiviteter, deltage i sociale arrangementer eller opretholde et normalt arbejdsliv, er det tid til at overveje, om der er behov for professionel hjælp.


Føler du personlig lidelse og oplever social isolation? Angst og OCD kan medføre betydelig personlig lidelse og i nogle tilfælde føre til social isolation. Hvis du føler dig frustreret, trist eller hjælpeløs på grund af dine symptomer, er det vigtigt at vide, at du ikke er alene, og der er hjælp til rådighed.


Bruger du meget tid og energi på at håndtere det? Hvis en betydelig del af din tid og energi bruges på at håndtere angst eller OCD, er det et tegn på, at det kan være blevet et problem.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page