Søskende pårørende psykisk såbare

19-06-2018

Pårørende til psykisk sårbare - Samtalegruppe

Tilbud om samtalegruppe for dig der har en bror eller søster med psykisk sygdom.

Børn som vokser op med en forælder eller en bror eller søster, som har en psykisk sygdom er ofte udsat for udfordrende påvirkninger igennem deres opvækst.

Samtidigt er der meget lidt fokus og hjælp til lige præcis denne gruppe, og de problemstillinger, som følger af en sådan opvækst.

Derfor vil jeg gerne danne en selvhjælpsgruppe for folk, der synes, de passer i målgruppen. Min personlige baggrund for at starte gruppen er, at jeg selv er vokset op som søskende til en psykisk syg bror og min faglige baggrund er, at jeg er 4. års psykoterapeutstuderende, coach og kropsterapeut.

Målet er ikke at tjene penge på gruppen, men derimod blot at skabe et rum, hvor vi frit kan dele vores historier, udfordringer, erfaringer, styrke og håb. Gruppen vil således køre med udgangspunkt i frivillige donationer, som kan bruges til at finansiere lokale samt kaffe/the.

Min tanke er, at starte ud med at lade gruppen køre 8 gange, og at vi mødes en gang hver 2. uge.

Den første gang vi mødes, vil jeg præsentere et forslag til temaer, som vi kan tage udgangspunkt i til hvert møde. Det kan f.eks. være temaer som skyld/skam, grænsesætning, overansvar og den "raskes" rolle i familien.

Før vi starter op, vil der være infomøde, hvor du helt uforpligtende kan møde op og høre lidt mere om tankerne bag samtalegruppen og stille spørgsmål.

Infomøderne vil blive afholdt den 19/9 og den 26/9 kl. 18.30 - 19.30. Meld gerne til mig på mail, telefon eller på Facebook, hvis du ønsker at deltage.

Opstart for selve gruppen vil være tirsdag den 10/10 kl. 18-21.

Adressen for både infomøder og samtalegrupperne er: Struensesgade 13A, 2200 København N.

Min tanke er, at der vil være plads til maks 10 - 12 i gruppen for at gruppen kan blive et trygt rum, hvor alle får mulighed for at dele.

Kender du nogle, som måske kunne være interesseret i en gruppe som denne, så del meget gerne opslaget. Hvis du selv kunne være interesseret, men har behov for mere information, så ring meget til mig på 61616473.

Jeg ser frem til at møde dig.